Zásady zpracování osobních údajů

Odesláním kontaktního formuláře nebo nákupem na e-shopu souhlasíte, aby provozovatel těchto stránek Eva Fornůsková, IČ: 08542325, e-mail evafornuskova1@gmail.com (dále jen „Správce“), ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával níže vypsané osobní údaje.

  • jméno a příjmení
  • e-mailovou adresu
  • poštovní adresu
  • telefon

1. Za účelem kontaktování autora zprávy ohledně odpovědi na jeho dotaz či poptávku služby budou zpracovány e-mailová adresa, jméno a příjmení.
V rámci plnění Vaší objednávky při nákupu online kurzů jsou zpracovány e-mailová adresa, jméno, poštovní adresa a telefon.

2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let, pokud tuto dobu neprodloužíte.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • a. poskytovatel webhostingu, Michal Fíbek, IČ: 88847560, kontaktní e-mail michal@fibek.cz,
  • b. případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.

5. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu nebo emailu. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek smazání vaší e-mailové adresy.

Zpracování osobních údajů a vaše práva

Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.